Contact

Bianca is gespecialiseerd in het creëren van portretten. Ze werkt voornamelijk in opdracht. Acryl, olieverf of houtskool: ze kiest de juiste techniek en stijl die passend is bij degene die geportretteerd moet worden. Ze neemt graag persoonlijk contact met u op om zichzelf en haar werk voor te stellen. Vooraf kunt u hier al een klein beetje kennis met haar maken.

"Hallo, leuk dat u op mijn site bent. Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Bianca. In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam als illustrator en grafisch ontwerper. Nadien heb ik voor diverse reclameontwerpbureaus gewerkt en ben ik mijn eigen reclameontwerpbureau A-Part Design gestart. Aan werk en mooie opdrachten geen gebrek. Ik ben ook de geestelijk moeder en illustrator van Vet Wuuf, een gezellige Zeeuwse dame. Alles over haar kunt u lezen op www.vetwuuf.com.

 

Toen Corona uitbrak, had ik ineens tijd over. Die extra tijd benutte ik met tekenen en schilderen. Al snel specialiseerde ik me in het creëren van portretten. Ik vind het prachtig om iedere keer weer in het leven en het karakter van de mensen om me heen te mogen kruipen. Om hen te begrijpen en om van hen te leren. Met als kers op de taart een portret te mogen afleveren dat raakt. Misschien bent u wel de volgende? Neem gerust contact op. Ik sta voor u klaar."


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Meer nieuws en informatie kunt u ook inzien op Facebook en Instagram.


Bianca van Duyn is portretkunstenares en woont en werkt vanuit haar atelier aan huis in Zeeland, Noord-Beveland, Kortgene.